5 εντυπωσιακές δραστηριότητες στο νέο Norwegian Encore

6 November, 2019
Uncategorized

Είστε έτοιμοι να πάρετε την κρουαζιέρα σας στο επόμενο επίπεδο; Η Norwegian Cruise Line μόλις ανακοίνωσε τις νέες, εντελώς συναρπαστικές δραστηριότητες που θα κάνουν πρεμιέρα στο νέο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Norwegian Encore (2019) – και είναι όλα καταπληκτικά! Το υπερσύγχρονο Norwegian Encore έχει σχεδιαστεί για να κάνει την κάθε σας στιγμή εν-πλω μοναδική. Και αυτές οι συναρπαστικές δραστηριότητες σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσουν. Θα θέλετε να τις απολαύσετε ξανά και ξανά!

1. Πίστα ταχύτητας
Η Norwegian Cruise Line γίνεται ακόμα καλύτερη αφού σύντομα θα  αποκτήσει τη μεγαλύτερη πίστα αγώνων ταχύτητας στη θάλασσα με εμβαδό 1100 ποδιών – ίσης με 3 γήπεδα ποδοσφαίρου! Η πίστα αυτή θα έχει 4 στροφές υψηλής ταχύτητας οι οποίες θα εκτείνονται σε απόσταση 13 ποδιών πάνω από την πλευρά του πλοίου. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να τρέχεις πάνω από την ανοικτή θάλασσα! Ακόμα, οι θεατές θα μπορούν τώρα να συμμετάσχουν στη δράση. Μέσα από μια καλυμμένη περιοχή θέασης στο μέσο της διαδρομής, οι θεατές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα-λέιζερ τους για να δώσουν περισσότερη ισχύ στους αγαπημένους τους δρομείς για να περάσουν την γραμμή της νίκης!

I am raw ht

ml block.
Click edit button to change this html

2. Laser Tag
Καλύπτοντας ολόκληρο το πίσω μέρος του πλοίου, η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας ανασταίνεται και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ιδανικό για μάχες με λέιζερ tag ! Κρυφτείτε πίσω από τα ερείπια και τρέξτε μέσα από τα γιγαντιαία πλοκάμια ενός τερατώδους θαλάσσιου πλάσματος για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας. Κάπου εδώ μπαίνει στη μέση και η υψηλή τεχνολογία! Τώρα μπορείτε να αποκαλύψετε τον κρυμμένο θησαυρό χρησιμοποιώντας την επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality). Παίξτε μέρα ή νύχτα κάτω από τον έναστρο ουρανό και αποκαλύψτε τα μυστήρια της Ατλαντίδας. Η περιπέτεια είναι εγγυημένη!

I am raw html bl

ock.
Click edit button to change this html

3. Galaxy Pavilion
Χαθείτε σε έναν λαβύρινθο εικονικής πραγματικότητας. Προκαλέστε τους φίλους σας σε ένα διαδραστικό θέατρο. Βρείτε την έξοδο μέσα από την πιο εκπληκτική αίθουσα διαφυγής στον κόσμο. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες στο Galaxy Pavilion, ένα συγκρότημα 10.000 τετραγωνικών ποδιών επαυξημένης πραγματικότητας, όπου η τεχνολογία αιχμής συναντά το διαδραστικό παιχνίδι για μια εμπειρία επιστημονικής φαντασίας.

4.Aqua Park
Κτισμένο στα 159 πόδια πάνω από την θάλασσα, φτάνοντας τα 11 πόδια έξω από την πλευρά του πλοίου και με ένα επιταχυνόμενο διπλό γύρο, το Ocean Loops είναι το όνειρο κάθε τολμηρού! Είσαι αρκετά γενναίος για να το δοκιμάσεις; Απολύτως! Το Aqua Racer είναι κατασκευασμένο για διασκέδαση! Πάρτε ένα φίλο σας και κάντε μια βουτιά. Αν μετά από τόση δράση θέλετε να χαλαρώσετε, τότε απολαύστε ένα παγωμένο ποτό δίπλα από τις πισίνες και τα υδρομασάζ!

5. Kids’ Aqua Park
Ο απόλυτος χώρος διασκέδασης για παιδιά με τσουλήθρα σωλήνα και κανόνια νερού! Οι μικροί μας φίλο, θα το λατρέψουν!