Επιβιβαζόμαστε όλοι στην πρώτη κρουαζιέρα αφιερωμένη στη σοκολάτα!

24 October, 2019
Blog

Βγαλμένη μέσα από τα πιο τρελά όνειρα κάθε λάτρη της σοκολάτας, έρχεται μια νέα 8ήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο αποκλειστικά αφιερωμένη στη σοκολάτα. Η πρώτη Eurochocolate Cruise είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Costa Cruises και του Eurochocolate Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ στον κόσμο που είναι αφιερωμένο στην αγαπημένη σε όλους σοκολάτα και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Περούντζια, την μεγαλύτερη και πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Ούμπριας στην Ιταλία.

Για πρώτη φορά το φεστιβάλ Eurochocolate επιβιβάζεται και πάει κρουαζιέρα με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Pacifica, αναχωρώντας από την Civitavecchia της Ιταλίας στις 16 Απριλίου 2020, και ακολουθεί την διαδρομή Γένοβα, Βαρκελώνη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Μάλτα και Κατάνια.

Η Let’s Go Tours σας δίνει την δυνατότητα να ζήσετε την εμπειρία του πρώτου Eurochocolate Cruise με επιβίβαση στο Costa Pacifica στη Μάλτα στις 14 Απριλίου 2020 και μάλιστα με δωρεάν πτήσεις με την EMIRATES για κρατήσεις μέχρι 31/12/19!

Τι σας περιμένει στην πρώτη Eurochocolate κρουαζιέρα;

– Παρουσιάσεις από ειδικούς στην σοκολάτα που θα σας αποκαλύψουν όλα τα μυστικά του “Φαγητού των Θεών”.

Μαθήματα σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής υπό την καθοδήγηση ‘Master Chocolatiers’.

Master Classes από τους φημισμένους καλλιτέχνες της σοκολάτας Guido Gobino, Enric Rovira και Pierpaolo Ruta.

Γευσιγνωσία που συνδυάζει σοκολάτα με κρασιά και μεσογειακά πιάτα.

Γαστρονομικές εμπειρίες με σοκολάτα εν-πλω, που αποτελείται από εξατομικευμένες προτάσεις για φαγητό και κοκτέιλ αλλά και πρωτότυπα μενού όπως “Tutto Cacao” ή “Choco Aperitivo”.

– Αποκλειστικό μάθημα μαγειρικής με τη γνωστή blogger Sonia Peronaci του Giallo Zafferano.

– Καθημερινές εκδρομές σε κάθε νέο λιμάνι με θέμα την σοκολάτα, συμπεριλαμβανομένης επίσκεψης στο Μουσείο Σοκολάτας στη Βαρκελώνη.

Στο πλοίο επίσης θα θαυμάσετε ένα πρωτότυπο γλυπτό σοκολάτας, το οποίο θα φτιαχτεί επί τόπου από καλλιτέχνη του φεστιβάλ. Τα εκπληκτικά γλυπτά σοκολάτας του συγκεκριμένου καλλιτέχνη βοήθησαν τα γίνει το φεστιβάλ Eurochocolate παγκόσμια γνωστό.

Αν θέλετε και εσείς να συνδυάσετε την εμπειρία μιας κρουαζιέρας με την γλυκιά εμπειρία του φεστιβάλ Eurochocolate τον Απρίλιο 2020 δεν έχετε παρά να κάνετε κράτηση τώρα εδώ ή να μας καλέσετε μας στο 22716390!

Search Package

Find your dream package today!