Νέοι Κατάλογοι Διακοπών 2019

22 May, 2019
Press Releases

Φέτος το καλοκαίρι, πάμε διακοπές μόνο με τη Let’s Go Tours!

Το καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση, σημαίνει ταξίδι σε νέους ή αγαπημένους προορισμούς, εμπειρίες και συγκινήσεις.  Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές μόνο με τη Let’s Go Tours…

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα διακοπών μας μας και ετοιμάστε βαλίτσες για τον αγαπημένο σας προορισμό με ένα δροσερό πακέτο διακοπών από μόνο €449.

Με τη Let’s Go Tours αυτό το καλοκαίρι απολαμβάνουμε διακοπές, όπως δεν τις ζήσαμε ποτέ…

Απολαύστε τη πανέμορφη Ελλάδα και τα Ελληνικά Νησιά με απευθείας πτήσεις για Καλαμάτα, Σκιάθο,  Κρήτη, Ρόδο, Κως , Κυκλάδες και Χαλκιδική. Ανακαλύψτε τον κόσμο με άνεση και σιγουριά με μια από τις οργανωμένες εκδρομές της Let’s Go Tours με εγγυημένες αναχωρήσεις από Ελλάδα  & Ευρώπη , ως την άκρη της γης.  Φέτος, ξεχωρίζουν οι προτάσεις μας για Καλαμάτα – Μαγεία Μεσσηνίας , Πριγκίπισσες Ιονίου, Πανόραμα Σερβίας, Μαγεία Ρωσίας , Πράγα , Πανόραμα Βιετνάμ, την εξωτική Ασία , Μπαλί , το εντυπωσιακό Τόκιο και την Αμερική – Ανατολικό Τρίγωνο & Καναδά.

Ακόμη απολαύστε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο, στην Βαλτική ή στην Καραϊβική με τα ομορφότερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου. Επιβιβαστείτε με τα πακέτα κρουαζιέρων ALL INCLUSIVE από μόνο €349 το άτομο και πείτε καλημέρα εν πλω.

Αυτό το καλοκαίρι επισκεφτείτε το www.letsgotours.com ή επικοινωνήστε με το 77778277 για να προμηθευτείτε τους εξειδικευμένους καταλόγους διακοπών της Let’s Go Tours και πείτε πάμε διακοπές!!!