Μπήκαμε πρώτοι στο νέο Norwegian Encore και σας το παρουσιάζουμε!

6 November, 2019
Blog

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η παρθενική κρουαζιέρα του Norwegian Encore, του νέου κρουαζιερόπλοιου της Norwegian Cruises, από Γερμανία προς Σαουθάμπτον. Είχαμε την τύχη να ταξιδέψουμε με το νέο κρουαζιερόπλοιο παίρνοντας μια πρώτη γεύση από το καταπληκτικο Norwegian Encore και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

Μέγεθος:
Το Norwegian Encore διαθέτει είκοσι καταστρώματα και μήκος 333,5 μέτρα – περίπου στο μήκος ενός ουρανοξύστη!

Χωρητικότητα
Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 4000 επιβάτες!

Καμπίνα
Η εταιρεία μας πρόσφερε διαμονή σε καμπίνα με μπαλκόνι. Μια άνετη και ευρύχωρη καμπίνα με μεγάλο μπάνιο και διπλό νεροχύτη ενώ στο μπαλκόνι μπορείς να απολαύσεις το απέραντο γαλάζιο αράζοντας στις αναπαυτικές καρέκλες!

Φαγητό
Είκοσι εννέα επιλογές για φαγητό. Τόσα πολλά εστιατόρια να δοκιμάσεις μέσα σε μια κρουαζιέρα! Ξεχωρίσαμε το Los Lobos (μεξικάνικο) και το Onda (Ιταλικό) από τα 13 σπέσιαλτι εστιατόρια.

Διασκέδαση
Το Encore είναι ένα πλωτό θεματικό πάρκο. Δείτε υπέροχα μιούζικαλς, χορέψτε σε ρυθμούς Beatles στο αντίγραφο του Liverpool Cavern Club. Στα επάνω καταστρώματα ανακαλύψτε την μεγαλύτερη πίστα αγώνων ταχύτητας στη θάλασσα, κάντε επικές μάχες με Laser Tag, χαθείτε σε λαβύρινθο εικονικής πραγματικότητας στο Galaxy Pavilion ή αν είστε τολμηρός δοκιμάστε το Ocean Loops στο κτισμένο στα 159 πόδια πάνω από την θάλασσα Aqua Park. Διαβάστε πιο αναλυτικά όλες τις εντυπωσιακές δραστηριότητες στο νέο Norwegian Encore εδώ!