Απίστευτες προσφορές ‘Free at Sea’ από την NCL… μόνο με την Let’s Go Tours

10 April, 2019
Press Releases

Τώρα η κρουαζιέρα με την NCL γίνεται ακόμα πιο προσιτή με το πρωτοποριακό σύστημα “Free at Sea”. Αποκτήστε περισσότερη ελευθερία και ωφελήματα εν πλω και ετοιμαστείτε να ζήσετε την κρουαζιέρα όπως δεν την ζήσατε ποτέ.

Επιλέξτε δύο από πέντε ωφελήματα και αναβαθμίστε τις διακοπές σας με μόνο €99 το άτομο. Επιλέξτε μεταξύ του πακέτου αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών, 250 λεπτά Δωρεάν WiFi ανά καμπίνα, $50 πίστωση ανά καμπίνα για εκδρομές σε κάθε λιμάνι προσέγγισης, 3 Δωρεάν Gourmet δείπνα στα εστιατόρια με χρέωση και ειδική έκπτωση όπου το 3ο και 4ο άτομο πληρώνει μόνο τα λιμενικά τέλη σε επιλεγμένα δρομολόγια. Στις αναβαθμισμένες κατηγορίες καμπινών Concierge και στις σουίτες όλες οι επιλογές είναι ήδη στην τιμή!

Στα πλοία της NCL όμως οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ… Ασυναγώνιστες γευστικές εμπειρίες με ευέλικτες ώρες φαγητού, χωρίς επίσημη ενδυμασία, απεριόριστες επιλογές από βραβευμένα προγράμματα ψυχαγωγίας, υπερπαραγωγές μιούζικαλ, καζίνο, πληθώρα από μπάρ και σαλόνια, σπα, υδροπάρκα και ειδικά προγράμματα δραστηριοτήτων και διασκέδασης για κάθε ηλικία.
Αυτό το καλοκαίρι η Let’s Go Tours και η NCL σας προτείνουν κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο με το δημοφιλές Norwegian Epic, στις Βαλτικές πρωτεύουσες με το υπερπολυτελές Norwegian Getaway, στην Αδριατική με το Norwegian Star, στην Αλάσκα με το νεόκτιστο Norwegian Bliss και την Καραϊβική με το Norwegian Breakaway.

Και αν νομίζετε ότι οι κρουαζιέρες πολυτελείας με την NCL είναι πολύ ακριβές, ξανασκεφτείτε το. Η τιμή πακέτου με το αεροπορικό εισιτήριο, 8ήμερη κρουαζιέρα στην Δυτική Μεσόγειο με το Norwegian Epic με πλήρη διατροφή, μεταφορές, ταξιδιωτική ασφάλεια και όλους τους φόρους, ξεκινά από μόνο €1,249 το άτομο σε δίκλινη καμπίνα.

Επισκεφτείτε το www.letsgotours.com ή επικοινωνήστε με το 77778277 για να προμηθευτείτε τον εξειδικευμένο μας κατάλογο και ετοιμαστείτε να σαλπάρετε σε ένα ωκεανό γεμάτο προσφορές. Προλάβετε οι τιμές έγκαιρης προκράτησης τελειώνουν στις 20 Απριλίου.